Ravnkilde 8015 · Topmonteret aluminiumsværn

Ravnkilde 8015 er det helt enkle værn med et udseende som du kender fra et traditionelle stålværn. Topmonteret aluminiumsværn ovenpå din altan, balkon eller terrasse. Med håndliste og medløber udført i profil i 80x15 mm

Værnet sælges ikke til private og kan kun leveres til projekter af minimum 100 mtr.

DESIGN
Udført i kraftige profiler af dimensionerne 80x15 mm (håndliste og medløber) og med en udfyldning udført i 65x15 mm profiler. Værnet kan som de øvrige værn i hele Ravnkilde serien, tilpasses præcist til dit projekt uanset længde og bredde.

Hvor man ønsker en flot og enkel løsning i høj kvalitet. Lavet af aluminium med en meget høj grad af genbrugt aluminium mindst 75 % (Post-Consumer)og et meget lavt CO2 aftryk.  Dokumenteret med EPD

FARVER

Aluminiumsværnet laves med anodiseret eller pulverlakeret overflade efter aftale i alle standard Ral farver, Granit farver og anodiseret farver

DESIGN
Værnet kan som de øvrige værn i hele Ravnkilde serien, tilpasses præcist til dit projekt uanset længde og bredde. 

  • 1  //  Håndliste: 8 x 1,5 cm
  • 2  //  Baluster: 6,5 x 1,5 cm
  • 3  //  Udfyldning: 5 x 1,5 cm
  • 4  //  Medløber: 8 x 1,5 cm
  • 5  //  Montagefod til synlige- eller skjulte montagebolte
     
  • Højde: 90 - 100 - 110 - 120 cm
  • Længde: Sektioner fra 20 cm til max 3 meter
  • Gennemgående håndliste

VEDLIGEHOLDELSESFRIT ALUMINIUMS VÆRN

Aluminium ruster ikke - og med et aluminiumsværn får du et vedligeholdelsesfrit værn som står flot år efter år, helt uden at du skal svinge en pensel. Snavs og støv klares nemt med almindelig rengøring. 

HVORDAN MONTERER MAN ET ALUMINIUMSVÆRN
Med en vægt på langt under det halve af et traditionelt smedejernshegn, foregår montagen nemmere og hurtigere og du skånes mod tunge løft. Håndtering og montering klares nemt ved håndkraft og uden brug af store maskiner.

Først monteres de enkelte beslag på fronten og efterfølgende monteres sektionerne af aluminiumsværnet. Til slut klikker man den gennemgående håndliste på toppen og værnet syner nu som ét samlet værn.

Vi tilbyder også hjælp til montagen. Montagen vil blive udregnet særskilt, som et individuelt tilbud, afhængig af mængde og montage forhold. Opstart gebyr 2500,00 kr. 

TEST
Ravnkilde 8015 er testet til at modstå en linjebelastning på 2kN/m og er derfor sikkert som personsikringsværn til langt de fleste anvendelsekategorier som A, B, C1, C2, C3, C4, D1.

Du kan læse den fulde test her!

SEND OS DIN FORESPØRGSEL

Send os gerne en uforpligtende forespørgsel på salg@a2supply.dk og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Du er også altid velkommen til, at kontakte Paw på tlf. +45 51 89 96 09 eller Allan på +45 21 21 76 50