• Facade sandwichplader

Etalbond aluminium komposit sandwichplader EPD og LCA dokumenteret

fra Elval Colour - eksklusivt forhandlet af A2 supply

 

Elval Colour og A2 supply sætter i samarbejde standarden højt for kvalitet og bæredygtighed, Etalbond er fuldt dokumenteret med EPD og LCA samt andre dokumenter der underbygger bæredygtighed og en produktion der har fokus på at skåne miljøet, det hele med skarp fokus på tidens trends i farver og udseende. Et moderne produkt der giver arkitekter, designere og ingeniører mulighed for at lave et flot og unikt resultat på bygningsfacaden, interiør, væg, loft og beklædning m.m.. Med fokus på miljø, bæredygtighed, kvalitet, udseende og styrke.

Det aluminium, der bruges til fremstilling af EtalBond®, er i høj grad fremstillet af genbrugsråmaterialer, da aluminium kan oparbejdes i genanvendelsesprocessen og omdannes til nye produkter uden kvalitetstab. En yderligere fordel ved producenten ELVAL COLOR er, at den er i stand til at få aluminiumslister fra sit eget moderselskab ELVAL til produktion af EtalBond®. ELVAL er et støbe- og valseværk i umiddelbar nærhed, som undgår lange transportveje og sikrer fuldstændig sporbarhed med hensyn til genanvendelse.

Alle etalbond's overflader er:

  • Fri for Bly (Pb), Chrome (Cr) & Isophorone (IF)
  • Egnet til DGNB projekter hvor der stilles krav til TVOC - (TVOC – Total Volatile Organic Compounds) VOC (Volatile Organic Compounds)

Overholder:

  • EPD og LCA lovgivning
  • REACH regulativ 1907/2006/EU
  • RoHS (Restriction of Hazardous Substances) direktiv 2002/95/EU

Alle Elval Colour overflader opfylder gældende europæiske normer, og kvalitets standarder: BREF, DIN, ASTM, BS, EN, ISO & ECCA, har et " zero liquid waste discharge system and is fully compliant with the Industrial Emissions’ Directive (IED) 2010/75/EU."

EtalBond er et egent facademateriale til DGNB-projekter. Etalbond FR er et sikkert produkt og vælge til brug i projekter hvor EPD, LCA og andre skrappe krav til produktion og miljø indgår.  Er det et projekt hvor DNGB certificering indgår kan du ved at benytte Eltalbond nemt få dokumentation der vil hjælpe dig til at opnå DNGB points. Har du spørgsmål og brug for dokumentation står vi tilrådighed.

Fire classification

Country etalbond PE etalbond FR etalbond A2
  Test according to Classification Test acording to Classification Test acording to Classificaton
EU EN 13501-1 Class E EN 13501-1 B - s1,d0 EN 13501-1 A2 - s1, d0

 

DOWNLOAD DIMENSIONS

SEND OS DIN FORESPØRGSEL

Send os gerne en uforpligtende forespørgsel på salg@a2supply.dk og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Du er også altid velkommen til, at kontakte Paw på tlf. +45 51 89 96 09 eller Allan på +45 21 21 76 50