• Facade sandwichplader

Etalbond aluminium komposit sandwichplader

EPD og LCA dokumenteret 

Elval Colour og A2 supply sætter i samarbejde standarden højt for kvalitet, miljø og bæredygtighed. Pladerne tilbydes med maling uden PFAS. Etalbond er fuldt dokumenteret med EPD og LCA samt andre dokumenter der underbygger bæredygtighed og en produktion der har fokus på at skåne miljøet, det hele med skarp fokus på tidens trends i farver og udseende. Etalbond er som det eneste aluminiums komposit produkt registreret på Miljø Mærkning Danmarks byggevare liste godkendt til brug i Svanemærket byggeri. 

Et moderne produkt der giver arkitekter, designere og ingeniører mulighed for at lave et flot og unikt resultat på bygningsfacaden, interiør, væg, loft og beklædning m.m.. Med fokus på miljø, bæredygtighed, kvalitet, udseende og styrke.

Det aluminium, der bruges til fremstilling af EtalBond®, er i så vidt mulig grad fremstillet af genbrugs materialer, for detaljeret information så kontakt.

Alle etalbond's overflader er:

  • Fri for Bly (Pb), Chrome (Cr) & Isophorone (IF)
  • Fri for PFAS (mistænkt for at være kræftfremkaldende)
  • Egnet til DGNB projekter hvor der stilles krav til TVOC - (TVOC – Total Volatile Organic Compounds) VOC (Volatile Organic Compounds)

Overholder:

  • EPD og LCA lovgivning
  • REACH regulativ 1907/2006/EU
  • RoHS (Restriction of Hazardous Substances) direktiv 2002/95/EU

Alle Elval Colour overflader opfylder gældende europæiske normer, og kvalitets standarder: BREF, DIN, ASTM, BS, EN, ISO & ECCA, har et " zero liquid waste discharge system and is fully compliant with the Industrial Emissions’ Directive (IED) 2010/75/EU."

EtalBond er et egent facademateriale til Svanemærket og DGNB-projekter. Etalbond FR er et sikkert produkt og vælge til brug i projekter hvor EPD, LCA og andre skrappe krav til produktion og miljø indgår. 

Fire classification

Country etalbond PE etalbond FR etalbond A2
  Test according to Classification Test acording to Classification Test acording to Classificaton
EU EN 13501-1 Class E EN 13501-1 B - s1,d0 EN 13501-1 A2 - s1, d0

 

DOWNLOAD DIMENSIONS

SEND OS DIN FORESPØRGSEL

Send os gerne en uforpligtende forespørgsel på salg@a2supply.dk og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Du er også altid velkommen til, at kontakte Paw på tlf. +45 51 89 96 09 eller Allan på +45 21 21 76 50