• Brandhæmmende FR sandwichplade

Etalbond FR

Brandhæmmende FR aluminium komposit sandwichplade fås i 4 mm og 6 mm. fuldt dokumenteret med EPD og LCA

 

Etalbond FR er fuldt dokumenteret til at leve op til de nye lovkrav omkring EPD og LCA, Etalbond FR leveres i Brandklasse B-s1.d0 (klasse A beklædning). Pladen er opbygget med to yderlag i aluminium i tykkelse fra 0,3 til 0,5 mm. Som nogle af de eneste på markedet tilbyder vi FR pladen med aluminiums lag ned til 0,3 mm og kan give en meget stærk pris, også på den traditionelle 0,5/0,5 mm opbygning.
En FR sandwichplade består af aluminium med en imellemliggende brandhæmmende mineralkerne. Både kerne og aluminium er genanvendelige, hvilket giver produktet en stærk grøn profil.
 
FR pladen er den foretrukne plade indenfor nybyggeri, som overfladebeklædning med en ventileret opbygning på etageejendomme. Pladens styrke og store planhed sikre facaden et flot plant udtryk som endelig resultat.
 
Sandwichplader kan bestilles i alle RAL farver. De fleste farver med hurtig levering, mens andre farver specialfremstilles til opgaven. 
 
Sandwichpladerne er nemme at forarbejde og montere, pladerne kan bestilles færdig forarbejdet med huller og tilskåret efter mål. Ligeledes kan man kan selv, med en simpel dyksav, skære pladerne til efter mål ude på byggepladsen, uden støv og støjgener. Modsat cementbaseret plader knækker en komposit plade ikke, og pga den meget lave vægt kan pladen hånderes af én mand alene.
 
Et lukket hjørne opnås nemt med en komposit sandwichplade. Ligeledes kan pladerne nemt bukkes når man har fræset et bukkespor på bagsiden, som man selv kan lave med en årefræser eller ved større projekter få leveret klargjort fra fabrik inden levering.
 
EtalBond FR er et egent facademateriale til DGNB-projekter.  Etalbond FR er et sikkert produkt og vælge til brug i projekter hvor EPD, LCA og andre skrappe krav til produktion og miljø indgår.  Er det et projekt hvor DNGB certificering indgår kan du ved at benytte Eltalbond nemt få dokumentation der vil hjælpe dig til at opnå DNGB points. Har du spørgsmål og brug for dokumentation står vi tilrådighed. Fra 1 januar 2023 er det et krav at materialer er dokumenteret med udførlig EPD og LCA. Du kan få adgang til vores dokumentation ved at anmode om dette i en e-mail.

etalbond® FR

Core: Fire Retardant core 3 mm 4 mm 6 mm
Weight 8.8 kg/m2 7.4 kg/m2 10.5 kg/m2
Length

Standard: 3200 mm
Upon agreement 1000-13000 mm

Virksomheden opretholder sig retten til, at ændre produktets tekniske specifikationer, til enhver tid uden yderligere varsel.

SEND OS DIN FORESPØRGSEL

Send os gerne en uforpligtende forespørgsel på salg@a2supply.dk og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Du er også altid velkommen til, at kontakte Paw på tlf. +45 51 89 96 09 eller Allan på +45 21 21 76 50