• Aluminiums sandwichplade PE/FR/A2

Aluminiums komposit sandwichplader

Dokumenteret afprøvet kvalitet 

 

Med en PE, FR eller A2 kerne. Aluminiums sandwichplader lagerføres i standard solid farver RAL-9010, 9005, 7016, periodisk kan andre farver være på lager. Etalbond fås i mange andre RAL-farver på bestilling.

Vi leverer kun Etalbond uden brug af PFASs i malingen det gør også at Etalbond FR er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri

Etalbond pladerne er dokumenteret med EPD. Etalbond er lavet med en stor mængde genanvendte materialer og Elval Colour som er vores producent, har stor fokus på miljø og levere op til REACH og ROHS. Med sin egen skrappe bæredygtigheds politik forsøger Elval Colour hele at forberede produktion og produkter så der tages hensyn til miljø.

EtalBond er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri. Etalbond FR er et sikkert produkt at vælge til brug i projekter hvor der er dokumentation med EPD, ISO 9001, 5001, 14001, ROHS, REACH, LEED v4.1

SEND OS DIN FORESPØRGSEL

Send os gerne en uforpligtende forespørgsel på salg@a2supply.dk og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Du er også altid velkommen til, at kontakte os på tlf. +45 98 55 10 75

Sandwichplader er et super alternativ til de traditionelle massive plader. Sandwichplader er det økonomiske og miljø rigtige valg. Med sandwichplader for du stor styrke, form stabilitet, lav vægt, projekt besparelse, kortere montagetid, nemmere håndtering. Og mange flere fordele.


Pladerne monteres altid på en ventileret opbygning som kan være en traditionel opbygning som den kendes til cement baseret plader eller som ved tyndplade montage på alu-profiler.

Pladerne er meget nemme at forarbejde og montere, pladerne kan bestilles færdig forberedt med huller og skåret til mål. Eller man kan selv med en simpel dyksav selv skæreplader til i mål ude på byggepladsen uden støv og støjgener. Modsat cement baseret plader knækker en komposit plade ikke, den kan arbejdes med af kun en mand både af den årsag men også på grund af den meget lavere vægt.

Pladerne kan bukkes når man har fræset et bukke spor på bagsiden som man selv kan lave med en årefræser eller ved større projekter få leveret klargjort til buk.

FR pladen er den foretrukne plade i nybyggeri som overflade beklædning. Pladen styrke og store planhed. Sandwich plader kan bestilles i alle ral farver. Nogen farver med hurtigere levering andre special fremstilles til opgaven. Unikke farve kan udvikles til jeres projekt og dermed kan vi være med til at løse Arkitekternes visioner og drømme for de fleste projekter.

En sandwich komposit plade kan leveres med en forside og en bagside i 0,5 mm. aluminium. Der kan være helt op til 60 % besparelse i forhold til massive plader bare i materiale indkøbet dernæst kommer de mange andre fordele som tidligere nævnt.

Certificeret kvalitet

Produktionen af Etalbond pladerne foregår under strenge kvalitets kontrol. Med løbende test i laboratorium verificeret af eksterne agentur CE mærket produkt der levere op til en lang række normer og standarder indenfor Den Europæiske Union. EN 13830:2003, EN 14509:2013. Kvalitet under ISO 9001:2015, ISO 14001: 2015 for et effektivt miljø kontrol system (effective environmental management system) (EMS)
Etalbond produceres af Græske Elval Colour som er en af verdens førende producenter af kvalitet facade produkter i aluminium