• Sidemonteret glasværn

Sidemonteret eller frontmonteret glasværn 

- markedets bedste bundskinner til glasværn

 

Aluminium, Bæredygtighed og genanvendelse

  • Aluminium er super velegnet som produkt til  projekter hvor man ønsker at benyttet genanvendlige produkter
  • Pulverlakeret og anodiseret overflade afgiver ingen VOC'er 
  • Aluminium kan nemt genanvendes kræver kun 5 % energi ved genanvendelse i forhold til stål - det er godt miljøet og godt for os alle
  • 80-90 % af alt aluminium er stadig bruges i byggeri og i ny produktion kommer fra genanvendt aluminium

Elegante sidemonteret glasværn

Vores værnsystemer til sidemonteret glasværn byder både på unikke bundskinner, glas adapter og nye former for glasbeslag med og uden justeringsmulighed. Sidemonteret glasværn er et minimalistisk og elegant hegn, rækværk, gelænder som giver brugeren af altanen, balkonen eller terrassen et frit udsyn som samtidig giver en tryg og sikker afskærmning.

A2 supply kan levere forskellige elegante sidemonteret glasværn.  Med bundskinner fra 650,00 vejledende inkl. moms ved vi at vi kan konkurrere med alle andre på markedet. Pris er ikke altid vigtigst men når sikkerhed og gennemtestet produkter kan være økonomiske konkurrence dygtige så går det hele op i en større enhed.

Sidemonteret glasværn fra Danværn 

Serien byder både på sidemonteret og topmonteret bundskinner til glasværn.  Vi har glasværn der er velegnet som hegn og rækværk til den private terrasse på sommerhuset eller hjemme på villavejen. Vi har også bundskinner der kan bruges til et elegant glas værn på den højeste bygning, i Shoppingcenteret eller andre steder hvor der stilles krav til stor styrker.

Alle vores bundskinner til sidemonteretglasværn er lavet af høj kvalitet i aluminium med anodiseret overflade der sikre et flot udseende og som kan modstå alt hvad det danske vejr kan byde på.

Vi har unikke justerbare sidemonteretglasværn som giver en hurtig og nem montage.

Se mere under de enkle faner for produkterne.