• Justerbar glasværn

BV 9900 · Justerbar glasværn

Super smart topmonteret justerbar skinne til indspændt glas

 

BV9900 – er vores mest innovative og nemmeste glasværn at montere hurtigt og sikkert.

Med over 15 måneders udvikling, afprøvning gennemførelse af test, fra prototype til færdig produkt, er vi nu i stand til, at levere markedets nemmeste og hurtigste montage på elegant glasværn.

Til med hvor den samlet økonomi på materiale og montage omkostninger er på et helt nyt lavt niveau.

Præcis og sikker justering af glasset sker fra indersiden af altanen, med kun en umbraco M5 nøgle.

Med en skinnestyrke op til 4kN ved brug af standard hærdet lamineret glas, er dette glasværn et af de stærkeste systemer på markedet. Med justeringsmulighederne får man en nem montage, man får også en meget bedre samlet økonomi, fordi der arbejdes helt op til 70% mindre med den samlede montage af skinne og værnglas.

Internt har vi givet skinnen navnet "Game Changer"  som en af vores kunder der har været med til at prøve systemet af, kaldte den.

BV9900 giver en høj sikkerhed, holdbarhed og en nem installation.

 

Køb bundskinnen online på vores nye webshop

og bliv erhvervskunde med få klik

Vi har gjort det nemt for din virksomhed at handle hos os. Opret uforpligtigende en erhvervskonto, og vi tager fat i Jer indenfor ganske kort tid, for at høre om Jeres behov og købsmønster. Med erhvervskontoen får I som virksomhed mulighed for en rabat-/fastprisaftale på de enkle produkter hos Danværn.

BESØG WEBSHOPPEN HER!

 • Specifikationer

  Længde 5000 mm
  Højde 125 mm
  Bredde 76 mm
  Profil vægt 6,78 kg / meter
  Total 8,25 kg / meter
  Materiale EN AW-6063 Aluminium
  Overflade 20 Micron Anodiseret
  Børstet rustfri stål look 
 • Montering M10 / Beton skrue eller limanker
  Glas 8.8.2 / 8.8.4 / 10.10.2 / 10.10.4 / 12.12.4
  Styrke 8.8 op til 3 kN
    10.10 op til 4 kN
    12.12 op til 4 kN
  Max højde 8.8 op til 1300 mm
    10.10 op til 1500 mm
    12.12 op til 1500 mm

   

Specifikation

Holdbarhed er en nøgleprioritet ikke kun for kunderne, men selvfølgelig også for os. Det er grunden til, at vi har lavet ikke kun bundskinnen, men også det indvendige patenteret justeringssystem med de bevægelige dele, i stærk inox/rustfrit stål sammen med plastik dele i meget høj kvalitet, en kvalitet med dobbelt den anbefalede UV-beskyttelse. Som sikre dig et glasværn hvor skinne og det tilhørende system er super stærk.

Gummilisterne er lavet af den meget stærk og holdbar EPDM gummi , med en høj UV-beskyttelse. BV9900 er et system, der modstår alt vind, regn, salt og uv-stråler som det skadinaviske vejr kan byde på.

BV9900 har med succes klaret certificering til bolig-, etage- og industriområder sammen med anvendelses mulighed i områder med tung menneskelig trafik.

Det er bevist, at bundprofilen er velegnet til alle formål hvor styrke op til 4 kN er et krav.

Installations vejledning BV 9900

 • Installations vejledning BV 9900

  1) Bor huller, brug lim og gevindstang eller evt. fast anker, brug altid godkendt fæstning materiale

 • Installations vejledning BV 9900

  2) Placere skinne og spænd den fast 

 • Installations vejledning BV 9900

  3) Placere front gummi og plastvinkler derefter løft glas på plads

 • Installations vejledning BV 9900

  4) Sæt justeringsblokkene på indersiden af glasset (3 pr. mtr.). Centreres ud fra plastvinkel og presses i bund så den falder i  hak med plastvinklen. Juster og fastspænd glasset. Pres det sidste gummi på plads og afslut med at montere ende kappe.

 • Installations vejledning BV 9900

  5) For at opnå perfekt placering af glas, spænd først glasset ud i den yderste position væk fra dig selv og spænd derefter de to andre skruer indtil glasset står i den ønsket position. En proces der tager få øjeblikke per glas felt. Der er tydeligt angivet retning på justeringsblokken som viser hvilken skrue du skal spænde eller løsne.

 • Installations vejledning BV 9900

  6) Hurtigt og nemt, et færdig flot resultat

BV 9900 bund skinne er skinnen til alle dem der ønsker et stærkt og justerbar glasværn der enten som værn eller rækværk skal være nemt at installere, være økonomisk og samtidig kunne holde til en kraftig påvirkning af natur, vejr og mennesker.

BV 9900 glasværn giver et flot færdigt eksklusivt resultat uanset anvendelses sted, som havehegn, terrasse gelænder, hegn, værn eller som glasafskærmning på en stål eller beton altan. bundskinnen kan også anvendes på løbegange og butikscentre, butikker og mange andre områder. Den samlede økonomi i BV 9900 glasværn systemet er lavere end andre bundskinner på grund af den meget hurtige montage. Kontakt os allerede i dag for at få afprøvet dette unikke glasværn system.

BV 9900 aluminiumsskinne er lavet af den stærkeste form for aluminium AW-6063 og vi har valgt at lave en anodiseret overflade som kan holde til ekstreme vejrforhold med en kraftig 25 Micron anodisering. Vi lagerfører bundskinnerne som standard med flot børstet rustfri stål look overflade, vi kan også levere aluminium som standard natur anodiseret og har du et projekt hvor du ønsker eventuelt pulverlakeret overflade kan vi levere det på bestilling.

Du opnår dermed ikke kun fleksibilitet i vores justeringsmulighed men også i muligheden for overflade valg.