• Glasværn Indspændt i bundskinne

 

Køb bundskinnen online på vores nye webshop

og bliv erhvervskunde med få klik

Vi har gjort det nemt for din virksomhed at handle hos os. Opret uforpligtigende en erhvervskonto, og vi tager fat i Jer indenfor ganske kort tid, for at høre om Jeres behov og købsmønster. Med erhvervskontoen får I som virksomhed mulighed for en rabat-/fastprisaftale på de enkle produkter hos Danværn.

BESØG WEBSHOPPEN HER!

BV 4500

Lav topmonteret skinne KUN 84 mm høj - med høj styrke

 

BV4500 er vores kompakte, men ekstremt robuste glasgelændersystem. I en højde på kun 84 mm giver dette tekniske vidunder af en skinne, en nem installation og stor styrke. Glasset fastgøres på få sekunder ved hjælp af kiler, med et enkelt værktøj. På overflader med et plant flade opnår med BV4500 det mest enkle og elegante udseende muligt. 

BV 4500 bundskinnen der beviser at en lav bundskinne højde kan også fungere. En billig løsning til de projekter og opgaver, hvor der ikke er behov for en værn styrke over 2 kN og hvor mange ønsker en så  lav skinne højde som muligt.

Systemets aluminiumsprofil har en unik udformning, og de nøje udvalgte materialer er med til at sikre en samlet system af høj kvalitet. Kilerne og profilen har et ribbet design, der fjerner muligheden for kilerne går løse, hvilket er et almindeligt problem hos andre skinnesystemer hvor der ikke er lavet en ribbet udførelse. Du kan derfor være sikker på, at systemet bevarer sin integritet også i danske vejrforhold

Skinnen kan købes online her!

 • Specifikationer

  Længde 5000 mm
  Højde 84 mm
  Bredde 55 mm
  Channel 4,8 kg / meter
  Total 5,1 kg / meter
  Materiale EN AW-6063 Aluminium
  Overflade Anodiseret 20 Micron
  Børstet stål look
 •  

  Monteringsanker M8 / Beton skrue
  Glas 6.6.2 / 6.6.4 / 8.8.2 / 8.8.4
  Styrke 6.6 op til 1 kN
    8.8 op til 2 kN
  Max højde 6.6 op til 1100 mm
    8.8 op til 1200 mm

Specifikation

Som med ethvert af de glasværn systemer vi tilbyder - er også her de vigtigste faktorer, styrke og holdbarhed. Til fremstilling af de indvendige dele af BV4500 har vi brugt special plast- og gummitætninger fra EPDM. Designet af delene gør systemet velegnet til udsættelse for stærk sol, takket være dets UV-beskyttelse.

BV4500 kan bruges under alle meteorologiske forhold. Med en stærk 25 Micron overflade er man sikret en flot overflade mange år frem, og takket være vores erfaring på området, har vi designet systemet på en sådan måde, at installationen er let og alle de tekniske forhindringer, der kan opstå under processen, er elimineret. BV4500 dækker med succes alle boligområder, en lille og knap mærkbar bundprofil til et færdigt og eksklusivt glasværn/glas rækværk. Dette system er certificeret til 2kN.

Installations vejledning BV 4500

 • Installations vejledning BV 4500

  1) Bor huller, brug lim og gevindstang eller evt. fast anker, brug altid godkendt fæstning materiale.

 • Installations vejledning BV 4500

  2) Placere skinne og spænd den fast.

 • Installations vejledning BV 4500

  3) Placere front gummi og plastvinkler derefter løft glas på plads.

 • Installations vejledning BV 4500

  4) Indsæt de rillet plastkiler, 3 stk. pr. meter

 • Installations vejledning BV 4500

  5) Slå plastkiler på plads med kileværktøjer, brug en gummi eller nylon hammer. Bank kiler på plads til de sidder godt fast og glasset ikke sidder løst.

 • Installations vejledning BV 4500

  6) Monter det sidste gummi og afslut enderne med endekapper. Endekapperne limes på med silikone lim eller med stærk dobbeltklæbende tape.

 • Installations vejledning BV 4500

  7) Færdig enkel og elegant slim look.