• Topmonteret glasværn

DANVÆRN® Topmonteret glasværn i bundskinner

bundskinnen med markedets hurtigeste justering af glasset

 

Køb bundskinnen online på vores nye webshop

og bliv erhvervskunde med få klik

Vi har gjort det nemt for din virksomhed at handle hos os. Opret uforpligtigende en erhvervskonto, og vi tager fat i Jer indenfor ganske kort tid, for at høre om Jeres behov og købsmønster. Med erhvervskontoen får I som virksomhed mulighed for en rabat-/fastprisaftale på de enkle produkter hos Danværn.

BESØG WEBSHOPPEN HER!

 

ATO Supply er en del af NBS Nordic

Dét betyder, at du på NBS Nordics platform har mulighed for at finde vores produkter. NBS Nordic er en gratis online specifikationsplatform, hvor rådgivere har mulighed for, ved hjælp at ét klik, at trække vores produkter direkte ind i deres projektbeskrivelse. På NBS Nordic kan du finde detaljerede beskrivelse af vores produkter.

DANVÆRN® er:

 • Det velkendte elegante udtryk uden baluster
 • Kan 100% genanvendes
 • EPD - kan leveres fremstillet på genanvendt aluminium dokumenteret med EPD (se fanen EPD)
 • Pulverlakeret og anodiseret overflade afgiver ingen VOC'er efter endt overflade behandling
 • Lagerføres i sort og anodiseret overflader 
 • Aluminium kan nemt genanvendes kræver kun 5% energi ved genanvendelse i forhold til stål - det er godt miljøet og godt for os alle. 
 • Unikke montage systemer der sikre hurtig installation der resultere i bedre projekt økonomi

 

A2 supply tilbyder glasværn og aluminiumsværn indspændt i bundprofiler

Uanset om du er en stor eller lille virksomhed så kontakt os endelig, vi er klar på personlig rådgivning og hjælper dig gerne helt i mål

Hvad anvendes et glasværn til?

Et glasværn bruges til at bevare udsigten fra din altan, terrasse, trappeopgang samt til at beskytte mennesker mod fald og skader fra høje steder. Ideelt til at bevare både udsigt og lysinfaldet i stuen.

Glasværn giver et flot færdigt eksklusivt resultat uanset anvendelses sted, som havehegn, terrasse gelænder, hegn, værn eller som glasafskærmning på en træ-, stål- eller beton altan. Bundskinnen kan også anvendes på løbegange og butikscentre, butikker og mange andre områder.

Glasværnet består af en bundskinne lavet af aluminium, der er fastgjort til gulvet eller konstruktionen på det sted, hvor glasværnet skal installeres. Og glasværnet kan anvendes både udenfor og indenfor, som både sikkerhed og udsmykning. I vores produktsortiment har vi bundskinner til alle typer af glasværns installationer. 

 

Fordelene ved et glasværn er mange

 1. Først og fremmest giver glasværnet en sikkerhedsbarriere, der kan beskytte mod fald og skader på høje steder*
 2. Du bevarer udsigten med et glasværn, da udsigten ikke bliver blokeret af fx. træhegn, hvilket er en fordel, især hvis man har en smuk udsigt.
 3. Glasværn er nemme at vedligeholde, og kræver kun alm. Rengøring. Desuden er de modstandsdygtige over for vind og vejr.
 4. Bundskinnerne til glasværn fås i forskellige størrelser og varianter, afhængigt af installationen og hvor det skal anvendes.
 5. Glasværnet føres som både topmonteret og sidemontet glasværn
 6. Kan monteres på trappeopgange, altaner, løbegange, terrasser mv.

 

Er glasværn sikre?

Ja, glasværn er designet til at være sikre og beskytte mod fald og skader på steder hvor der risiko for at man kan træde eller falde udover en kant. Glasset er normalt to lag hærdet glas med en folie laminering, hvilket gør det modstandsdygtigt over for brud og splinter. Derudover er bundskinnen og stolperne udført i holdbare materialer, der sikrer, at glasværnet er stabilt og sikkert. Og alle vores bundskinner til glasværn er testet. Tykkelsen på glasset og folie bestemmes af anvendelses området og her anbefaler vi man følger gældende retningslinjer udstedt af glas industrien,

 

Kan glasværn installeres på alle typer overflader?

Glasværn kan normalt installeres på de fleste overflader, herunder beton, træ og fliser. Det er dog vigtigt at sikre, at overfladen er jævn og solid nok til at understøtte glasværnet og dets bundskinner. Glasværn er kun så stærkt som det underlag det monteres på, det betyder at man som montør og installatør skal sikre sig at den underliggende konstruktion er anvendelig.

 

Kræver glasværn speciel vedligeholdelse?

Glasværn kræver ikke vedligeholdelse ud over regelmæssig rengøring. Glaspanelet kan tørres af med en fugtig klud og en mild sæbeopløsning for at fjerne snavs og pletter. Bundskinnen og stolperne kan tørres af med en klud for at fjerne støv og snavs.

 

Kan glasværn tilpasses forskellige designs og størrelser?

Ja, glasværn kan normalt tilpasses forskellige designs og størrelser, så det passer til forskellige rum og omgivelser. Der findes forskellige typer af bundskinner og glasværn kan tilpasses til forskellige arkitekturer og behov.

 

Kan man selv installere et glasværn?

Det kan man, men vi anbefaler altid at man får professionel hjælp til at installere et glasværn for at sikre korrekt installation og sikkert slut resultat. Du kan kontakte os for råd og vejledning og vi kan også henvise dig til firmaer vi samarbejder med som kan udføre installationen for dig.

 

Hvor kraftig skal et glasværn være?

Hvilken skinne og hvilket glas man skal anvende, afhænger af stedet hvor glasværnet skal monteres. Man kan søge råd og vejledning hos os og man kan også læse glasindustriens vejledning for glasværn. Som er tilgængelig på internettet. Det er altid kundens eget ansvar at montage og installation af glasværn sker forsvarligt og med korrekt anvendte materialer.

 

Findes bundskinner til glasværn i forskellige farver?

Alle vores bundskinner føres som standard i Inox (Børstet rustfri stål look) hvor af de fleste ligger på lager til hurtig levering til projekter under 50 meter. Derudover føres de mest brugte bundskinner i sort pulverlakering. Sort RAL-9005 glans 30 med tilhørende sorte håndlister.

 

Kan man få specialfarvet sine bundskinner til glasværn?

Ja, man kan få pulverlakeret/farvet bundskinnerne i stort set alle farver afhængig af mængden. Det er også muligt at får vores skinner leveret med specielle anodiseringsfarver, det tilbydes dog kun til større projekter over 100 meter., der kan dog være længere leveringstid.