• Aluminiums solafskærmning på erhvervsbygninger

Udendørs solafskærmning til vinduer
- eller som udsmykning af facaden

Solafskærmningen fåes med faste eller bevægelige justerbare. Manuelt eller med motor regulering. Klik systemer og skrue systemer


Det er moderne, at lave bygninger med store vinduer i dag, som giver skønne lyse lokaler, at arbejde og være i. Men store vinduer kan medføre en stor energiregning til nedkøling.

Med solafskærmning kan man passivt reducere behovet for nedkøling, og dermed opnå reduktion på bygningens el-forbrug.

Solafskærmningssystemer sikrer passivt energibesparelse i hele produktets levetid. Minimalt vedligehold gør at lamellerne er interessante i daglig drift. Vi kalder solafskærmning for en grøn og miljørigtig reduktion af energiforbruget.

Profilerne eller vingerne behøver ikke kun af være standard natur anodiseret, man kan få dem producere lige med den farve man syntes passer bedst.

Fordele ved solafskærmning:

  • Passiv energi besparelse
  • Undgå generende lys på kontoret
  • Minimal vedligehold
  • Med eller uden motor
  • 100 % genanvendelig aluminium

Overflader på solafskærmning:

  • Aluminium
  • Anodiseret overflade
  • Pulverlakeret overflade
  • Trælook overflade


Ved store projekter kan vi også producere unikke design og udformninger ud fra kunde specifikke ønsker og krav.

Solafskærmning

med vandrette lameller eller vinger som vi også kalder dem, kan produceres i mange udformninger og størrelser. Solafskærmning er i mange år blevet brugt i Sydeuropa og man kan drage paralleller i arkitekturen helt tilbage til det antikke Rom og Grækenland, hvor man brugte trælameller som solafskærmning. Dengang havde man ikke strøm til at lave nedkøling med og de måtte i stedet for lave skygge ved at montere træ lameller foran de åbne vinduer. En simpel men samtidig genial udnyttelse af de forhånd værende materialer.

I dag er vi blevet lidt mere udviklet og bruger ikke kun træ. Ved at bruge et af nutidens bedste genanvendelige materialer som aluminium kan man skabe miljørigtige produkter og genskabe den samme energiskabende skygge effekt. Tidens trend er også klar i moderne arkitektur hvor man tænker på miljørigtige løsninger med passiv energi reduktion. Her er brugen af solafskærmning eller facade lameller et rigtig godt supplement og tænke med ind i arkitektur og design.

Aluminiums profiler formet som vinger kan være med til at reducere en bygnings energiforbrug markant og kan samtidig være med til at give bygningen et helt unikt look.  Brugen af solafskærmning kan være med til at løfte en bygnings arkitektur til nye højde. Med lameller i bredde fra 120 mm. helt op til 400 mm.  Er mulighederne for at lave noget flot og anderledes til stede. 

Vil man lave noget uden for de faste rammer kan man også selv designe en profil og få de ekstruderet. Med Aluminium er muligheder store.

Montage af Louvre solafskærmning klares nemt af en håndværker, er du arkitekt og har brug for råd og vejledning står vi gerne til rådighed og kan anbefale en række dygtige firmaer der kan montere vores produkter

Solafskærmning er den nye grønne måde at tænke afkøling på. Vil du også være med til at værne og vores fælles fremtid så kan vores solafskærmning være et godt alternativ til et dyrt klimaanlæg. Kontakt os for mere information om mulighederne.