• Aluminium facadelameller anodiseret

Facadelameller

Aluminium facadelameller i forskellige udformninger og overflader dokumenteret med EPD og LCA

Aluminiums facadelameller i anodiserede overflader i foreksempel N1, rustfri, B1, B2, B3, BS4, G2, AC1,  AC2, AC3, G1, G3, D2, Cuprum, Corten og i pulverlakerede  standard, RAL-farver eller de populærer Sablé farver, er bare nogle af de mange muligheder. 

Har du et specielt ønske, kan vi i samarbejde designe og udvikle en unik profil og ekstrudere den med den ønskede overflade.

Vi sælger facadelameller, direkte fra produktion til projektet. Det sikre dig en af markeds stærkeste priser på et flot produkt af høj kvalitet.

Vi samarbejder med ekstruderings værker som kan dokumentere med EPD og LCA deres CO2 aftryk på deres aluminium. Hvor af minimum 75 - 85 % er garanteret Post-consumer Scrap aluminium. Det gør det nemt for dig som kunde at udregne den nødvendige LCA på dit projekt. 

Post consummer aluminium er aluminium der har været i cirkulation som et produkt, det kan være dåser, vindues profiler, fælge og andre produkter. Vi medtager kun post consumer aluminium i vores beregning for CO2 aftrykket. Vi medtager ikke produktions scrap aluminium. 

Vi tilbyder dokumenteret genanvendt aluminium med måske markedets laveste CO2 aftryk. Det er i Samarbejde Norske Hydro. Vil du vide mere så kontakt os og få tilsendt EPD. 

Facade lamel profiler

Bæredygtighed og CO2 aftryk EPD og LCA

  • Vi tilbyder aluminium med meget lavt CO2 aftryk
  • Aluminium er super velegnet som produkt til DGNB projekter da Aluminium ikke afgiver VOC'er (Volatile Organic Compounds)
  • Pulverlakeret og Anodiserede overflade afgiver ingen VOC'er efter endt overflade behandling, derfor kan de nemt indgå i DGNB projekter
  • Aluminium er 100% genanvendelig og det kræver kun 5 - 10 % energi ved genanvendelse i forhold til stål - det er godt for miljøet og godt for os alle
  • 75 % af alt den aluminium der nogensinde er produceret, er stadig i brug og indgår i konstant genanvendelse cyklus
  • 90 % af alt aluminium der bruges inden for byggeri og bil industri genanvendes.
  • Aluminium er et let materiale, der er stærkt og har en høj korrosionsbestandighed

Kilde: European aluminium

SEND OS DIN FORESPØRGSEL

Send os gerne en uforpligtende forespørgsel på salg@a2supply.dk og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Du er også altid velkommen til, at kontakte os på tlf. +45 98 55 10 75

A2 supply kan levere en lang række facadelameller. Vi producerer standard systemer og vi laver også unikke special løsninger, hvor vi producere ud fra kunde specifikke krav. Vi producerer alle facadelameller selv uden nogen fordyrende mellemled og som kunde kan du være med til at præge processen fra design til færdigt produkt.

Aluminiums profiler enten med en pulverlakering eller en anodisering kan indgå i den højeste DGNB certificering da der hverken i materialet aluminium eller fra overfladen er nogen afdampning af skadelige stoffer (TVOC – VOC). Det vil sige det er profiler der kan indgå i SØLV, GULD og PLATIN, DGNB certificeret projekter.

Man kan derfor sikkert bruge vores profiler i projektet om det er indenfor eller udenfor så er A2 supply's profiler velegnet som profiler til dit DNGB Certificeret projekt.

Bæredygtig design - Aluminium er et fantastisk produkt og arbejde med fordi det giver stor design frihed. Udover at være nem og arbejde med så får man med aluminiums facadeprofiler et 100% genanvendeligt produkt, et produkt der er ”grønt” og som kan indgå i en livslang genanvendelsescyklus.

Vi vil gerne være med til at mindske vores CO2 på alle vores produkter og som minimum kunne dokumentere dette. Derfor samarbejder vi med ekstruderings værker som kan dokumentere med EPD og LCA deres CO2 aftryk på deres aluminium. Det gør det nemt for dig som kunde at udregne den nødvendige LCA på dit projekt

Aluminiumsprofiler har selv efter 600 gange genbrug mistet mindre end 1% af sin samlede masse. Det gør aluminiums facadeprofiler til et af de bedste  genbrugsprodukter overhovedet.  Det har tidligere været sådan at 90% af alt aluminium der bruges inden for byggeri og bilindustri genanvendes. Dette tal er dog de seneste år faldet og det har ikke været muligt at få præcise tal. men det forventes at nivauet i dag er snarere 65 - 75 % 

Aluminium er et let materiale, der er stærkt og har en høj korrosionsbestandig. Det perfekte valg til udsmykning af den facade med lameller eller profiler.

Vi kan lave facadelameller i næsten alle udformninger og vi er sikker på vi også kan lave din facadeprofil. Spørg os gerne for inspiration og mere information til at komme videre med dit projekt.