• Sidemonteret glasværn

DANVÆRN® Sidemonteret eller frontmonteret glasværn i bundskinner

bundskinnen med markedets hurtigeste justering af glasset

 

Køb bundskinnen online på vores nye webshop

og bliv erhvervskunde med få klik

Vi har gjort det nemt for din virksomhed at handle hos os. Opret uforpligtigende en erhvervskonto, og vi tager fat i Jer indenfor ganske kort tid, for at høre om Jeres behov og købsmønster. Med erhvervskontoen får I som virksomhed mulighed for en rabat-/fastprisaftale på de enkle produkter hos Danværn.

BESØG WEBSHOPPEN HER!

ATO Supply er en del af NBS Nordic

Dét betyder, at du på NBS Nordics platform har mulighed for at finde vores produkter. NBS Nordic er en gratis online specifikationsplatform, hvor rådgivere har mulighed for, ved hjælp at ét klik, at trække vores produkter direkte ind i deres projektbeskrivelse. På NBS Nordic kan du finde detaljerede beskrivelse af vores produkter.

DANVÆRN® er:

  • Det velkendte elegante udtryk uden baluster
  • Kan 100% genanvendes
  • EPD - kan leveres fremstillet på genanvendt aluminium dokumenteret med EPD (se fanen EPD)
  • Pulverlakeret og anodiseret overflade afgiver ingen VOC'er efter endt overflade behandling
  • Lagerføres i sort og anodiseret overflader 
  • Aluminium kan nemt genanvendes kræver kun 5 % energi ved genanvendelse i forhold til stål - det er godt miljøet og godt for os alle. 
  • Unikke montage systemer der sikre hurtig installation der resultere i bedre projekt økonomi

Elegante sidemonteret glasværn

Vores værnsystemer til sidemonteret glasværn byder både på unikke bundskinner, glas adapter og nye former for glasbeslag med og uden justeringsmulighed. Sidemonteret glasværn er et minimalistisk og elegant hegn, rækværk, gelænder som giver brugeren af altanen, balkonen eller terrassen et frit udsyn som samtidig giver en tryg og sikker afskærmning.

A2 supply kan levere forskellige elegante sidemonteret glasværn.  Med bundskinner fra 650,00 vejledende inkl. moms ved vi at vi kan konkurrere med alle andre på markedet. Pris er ikke altid vigtigst men når sikkerhed og gennemtestet produkter kan være økonomiske konkurrence dygtige så går det hele op i en større enhed.

Sidemonteret glasværn fra Danværn 

Serien byder både på sidemonteret og topmonteret bundskinner til glasværn.  Vi har glasværn der er velegnet som hegn og rækværk til den private terrasse på sommerhuset eller hjemme på villavejen. Vi har også bundskinner der kan bruges til et elegant glas værn på den højeste bygning, i Shoppingcenteret eller andre steder hvor der stilles krav til stor styrker.

Alle vores bundskinner til sidemonteretglasværn er lavet af høj kvalitet i aluminium med anodiseret overflade der sikre et flot udseende og som kan modstå alt hvad det danske vejr kan byde på.

Vi har unikke justerbare sidemonteretglasværn som giver en hurtig og nem montage.

Se mere under de enkle faner for produkterne.