• Brandsikker facadebeklædning
 • Brandsikker facadebeklædning

MOSO Bambus bæredygtig facadebeklædning

MOSO Bamboo er CO2 neutral facadebeklædning, som er brandklassificeret og testet til B-s1-d0 uden nogen form form for tilført brandimprægnering og kræver derfor ingen vedligehold af brandimprægnering. Bambussen fås i forskellige farver og profiler. Testet af uvildigt brandinstitut. 

MOSO Bamboo er fuldt dokumenteret med

EPD og LCA, Brand Certifikat og mange andre test, der dokumenterer produkternes egenskaber.

Brandtest udført af Efectis Nederland 

Vi oplever desværre i branchen at man forsøger at så tvivl om ægtheden af disse test, vi lader disse beskyldninger stå for egen regning for firmaet der vælger at sprede disse informationer.

Er du i tvivl så kontakt os, så vi kan dokumentere overfor dig at MOSO Bamboo tests er valide.  Man er også velkommen til at rette direkte henvendelse til MOSO i Holland  https://www.moso-bamboo.com/us/ eller til Efectis Nederland 

 

 • Stort udvalg i profiler og brædder til facadebeklædning, gulve og indendørs beklædning

  Brædder og profiler

  MOSO Bamboo X-treme udendørs facadebeklædning - føres i mange forskellige profilstørrelser.

 • Brandsikkert facade materiale
  Brandsikkert materiale

  Facadebeklædning uden nogen form for efterbehandling med bandhæmmende produkter. Brandklasse A og B-s1-d0

 • Event complex Oxygen La Défense (5500 m) Paris, France

  Stéphane Malka Architecture
  David Ducastel (Philéas Fotos)

  Inspiration

  Verden over anvender arkitekter MOSO Bamboo til facaden. MOSO har samlet en række inspirationsfotos af facadebyggerier.

Bambus udseende og farve

MOSO® Bamboo X-treme® er et naturprodukt, som kan variere i farve, struktur og udseende. Farven vil ændre sig over tid, afhængig af vedligeholdelse. Brædderne til facadebeklædningen har en brun til mørkebrun farve når det er moneret, hvilket bliver til en lysere karamel farve få uger efter monteringen. Uden yderligere vedligeholdelse bliver farven relativt hurtigt grålig (svarende til de fleste andre hårde træsorter).

Hvis den mørkebrune farve foretrækkes på facaden, skal MOSO bambus olieres med en udendørs facadeolie. For yderligere detaljer se installationsvejledningen.

MOSO® Bambus X-treme® har et udseende i lighed med andre hårdttræs typer i fiber og struktur. Bambus X-treme® har som det ses på billederne, en livlig og flot udseende, der uanset om man vedligeholder produktet med olie eller vælger at lade det patinere naturligt.

HVORFOR BRUGE TRÆ FRA DEN SÅRBARE REGNSKOV NÅR DER FINDES ET MERE BÆREDYGTIGT ALTERNATIV? 

MOSO®  Bamboo X-treme®  tjekker af på samtlige højaktuelle områder, som produkt, til et bæredygtigt byggeri. MOSO bamboo ligner andre kendte mørke træsorter såsom: Cumaru, IPE, Mahogni m.fl.. Ingen regnskovtræer er blevet fældet for at lave MOSO Bambus produkterne. 

Opdateret information fra FN viser, at der hvert 3 sekund forsvinder et areal regnskov, på størrelse af en fodbold bane, det svarer årligt til et areal tre gange Danmark. 

Som eksklusiv forhandler i Danmark til det professionelle marked, er vi stolte af at præsentere Dansk byggeri, for dette fantastiske produkt fra Moso Bamboo.

Bestil en prøvepakke eller book en produktfremvisning af MOSO bambus

Vi kigger gerne forbi og viser prøver, send os gerne en uforpligtende forespørgsel på salg@a2supply.dk

Du er også altid velkommen til, at kontakte Paw på tlf. +45 51 89 96 09 og høre nærmere om MOSO bamboo