Bambus x-treme terrassebrædder

Med MOSO® Bamboo X-treme® kan du ny bygge store uderum med terrassegulve, gangstier, broer uden at tænke på holdbarhed og vedligeholdelse, da MOSO® bambus er et ekstremt slidstærkt og vejrbestandigt terrasse materiale. 25 års garanti uden vedligehold.

 • GARANTI FOR KVALITET

  Bambus terrassebrædder, kan anvendes til alt slags klima og  med mere end 10 år succes på markedet og med at producere og sælge termisk behandlet bambusterrasse, tager MOSO produktet til næste niveau ved at udvide garantien på Bamboo X-treme® udendørsprodukter* til 25 år.

  Med alle certificeringer på plads, og med mere end 6,5 millioner m²  installeret, er MOSO® kan du føle dig tryg i brugen af dette kvalitets produkt. MOSO® Bamboo terrasse brædder er blot et af de mange kvalitet produkter som MOSO International fremstiller. Som verdens førende producent med hovedkontor i Holland kan du være sikker i dit køb. Produkt garanti er Europæisk og du har ikke bare et løfte om mange års levetid men en garanti på minimum 25 år.

 • JUUST

  Picture by Hans Gorter

  Patinerer naturligt

  med samme styrke og holdbarhed, olieres kun hvis farven ønskes bibeholdt. Bamboo X-treme® er et naturprodukt, som kan variere i farve, åre og udseende. Farven vil ændre sig over tid afhængigt af vedligeholdelsesplanen. Brædderne har ved montering en brun til mørkebrun farve, som går over i en lysere karamelfarve i ugerne efter montering. Uden yderligere vedligeholdelse bliver farven grå som følge af UV-stråling (svarende til de fleste andre træsorter).

 • Terrassebrædder

  MOSO® Bamboo X-treme® 

  MOSO® Bamboo X-treme® 
  udendørs terrassebrædder

  Download inspirations brochure >>

 • Standard rillet / glat
  bambus terrassebrædder

 • Buet
  bambus terrassebrædder

 • V rillet / glat
  bambus terrassebrædder

Olieret* Ubehandlet Overflade Stødsamling Lager L x B x T (mm)
BO-DTHT171G BO-DTHT170G Rillet / glat Ja   1850x137x20
BO-DTHT171G1 BO-DTHT170G1 Rillet / glat Ja   1850x137x20
BO-DTHT181G BO-DTHT180G Rillet / glat Ja   1850x137x18
BO-DTHT171G-AS2   2 non-slip lines Ja   1850x137x20
BO-DTHT371 BO-DTHT370 Rillet / glat Ja   1850x137x30
BO-DTHT191G BO-DTHT190G Rillet / glat Ja   1850x155x20
BO-DTHT191G-C   Buet Ja   1850x155x20
BO-DTHT191G-C-R   Buet / børstet Ja   1850x155x20
BO-DTHT191GV-R   V rillet / børstet Ja   1850x155x20
BO-DTHT211G BO-DTHT210G Rillet / glat Ja   1850x178x20
BO-DTHT211G-C-R   Buet / børstet Ja   1850x178x20
BO-DTHT231GV-R   V rillet / børstet Ja   1850x208x20
BO-DTHT163G-CHV   Chevron glat Ja   566(703)x137x20

 

*) Enderne er behandlet med Sikkens Kodrin WV 456 sealer.  

 • Installation uden hældning

  De buede terrassebrædder har mange fordele i forhold til konventionelle brædder. "Buet" betyder, at overfladen er let konveks og glat høvlet. Visuelt kan dette næppe skelnes fra et normalt, glat terrassebræt, og alligevel byder det nye MOSO® Bamboo X-treme®-bræt på nogle meget praktiske fordele. På grund af den lette, centrale krumning på 1,5 mm, dræner vandet direkte til siden, således at brædderne, f.eks. efter regn, hurtigt tørre op igen og blive mindre snavset. Den nye form gør også monteringen nemmere – i modsætning til andre terrassebrædder kræves ingen hældning til monteringen.

 • Hurtig installation

  Takket være den specielle symmetriske form på siderne giver Bamboo X-treme® terrassebrædderne mulighed for at vælge mellem enten standardrillen eller plankens flade overflade. Med MOSO® Fasteners er det hurtigt og nemt at montere dækket. Clipsene placeres i rillerne i siderne og skrues ind i underbjælkerne. Med disse skjulte dækbefæstelser er det ikke nødvendigt at forbore dækbrædderne. Udover Bamboo X-treme® underrammestrøer anbefaler MOSO også installation med Grad-systemet. Takket være aluminiumsskinnerne og Clip JuAn® kan terrassen monteres med et enkelt klik!

 • Stødsamlinger

  MOSO® Bamboo terrasse brædder er unikke i sine egenskaber, modsat almindelig træ og komposit terrasse brædder har man ingen udvidelse i længde.   0,1 % udvidelse i længde (1/10 af en 1%) det er så lidt at produkt kan stødes sammen i enderne. Det giver en flot lukket installation. 

   

Justerbare terrassefødder

Moso Bambus terrassebrædder kan med fordel monteres med vores Clever Level justerbare terrassefødder. 

SE MERE HER!

 • Holdbarhed

  Bamboo X-treme® terrassebrædder er meget holdbare, som et resultat af termobehandlingen kombineret med High Density® kompression af bambusstrimlerne. Selv efter mange år forbliver Bamboo X-treme® terrassebrædderne lige, som mange referenceprojekter viser. Brædderne er mere holdbart end noget tropisk hårdttræ og kan derfor fremstilles med et system, der matcher dem. Læs mere om Bambus produktets tilblivelse her!

 • Design og sikkerhed:

  Børstede og V-rillede terrassebrædder

  Bamboo X-treme® terrassebrædder er vendbare: Du kan vælge mellem to overflader helt frem til monteringen. Udover standardrillen og den flade overflade tilbyder MOSO® nu de børstede og V-rillede profiler til 155 mm brede brædder. V-rillen giver terrassen et elegant design, mens den børstede overflade hovedsageligt er skabt for en bedre skridsikkerhed. Takket være den let børstede overflade opnår dette terrassebræt fremragende resultater med hensyn til skridsikkerhed, hvilket gør den til en meget god mulighed for installationer i områder med tung trafik.

 • Terrassefødder

  Moso Bambus terrassebrædder kan med fordel monteres med vores Clever Level justerbare terrassefødder.

  Se mere her!

Bestil en prøvepakke eller book en produktfremvisning af MOSO bambus

Vi kigger gerne forbi og viser prøver, send os gerne en uforpligtende forespørgsel på salg@a2supply.dk

Du er også altid velkommen til, at kontakte os på tlf. +45 98 55 10 75 og høre nærmere om MOSO bamboo